fredag 26. september 2008

Dans er gøy!Jeg elsker å danse. Virkelig. Fra jeg var bitteliten og aldri satt rolig, var det dansen som stod hjertet mitt nærmest. Jeg kommer i en dansehypnose, jeg føler meg så lykkelig og glad i takt med kroppens bevegelser. Jeg har ikke tall på hvor mange forskjellige dansestiler jeg har prøvd, og hvor mange jeg virkelig elsker. Masse penger på dansekurs, danselærer første gang som 12åring, egen koreografi, jeg er forelsket i dansen og alt den bringer. Jeg elsker å se andre danse også, dansende mennesker er det vakreste jeg vet om! ( Spesielt André på scenen. ) Min store favorittdanser er Junior fra So you think you can dance Scandinavia 2008, han har gjort et vanvittig sterkt inntrykk på meg.


I tenårene skjer det mye som gjør at det ikke alltid er like lett å holde dansen vedlike. Jeg har jo vært danseinstruktør og koreograf og gikk ledelse og instruksjon, men det er jeg ferdig med nå. I oktober begynner jeg på dansekurs igjen, lyrisk jazz og afrikansk, og jeg klarer ikke vente! Jeg har danset i hele kveld også, til en dvd med en dansestil jeg vil kalle veldig alternativ. :-)

Jeg er ingen profesjonell danser, absolutt ikke. Jeg har god rytme, lærer lett, er myk og kreativ. Men er ikke på et høyt nivå sånn sett heller, jeg bare elsker det å danse!! Det frigjør en virkelig fra alle bekymringer i hele tiden.

4 kommentarer:

Lisemor sa...

Lyrisk jazz og afrikansk dans hørtes jo bare kjempe gøy ut! Jeg har også lyst til å begynne på afrikansk. Med trommer og sånn :D Men veit ikke om vi har det her oppe...

Ingrid sa...

Ja, ikkesant! Jeg tror det blir kjempegøy, og det koster bare 200kr pr dansekurs. Sånt er jo egentlig sykt dyrt. Skulle ønske vi kunne dratt på dansekurs sammen :-)

Lisemor sa...

Ja, men bare vent til jeg flytter, vettu! Da kan vi det.. Men du får ikke lov til å le av meg, for du er mye flinkere enn meg :P

((_-_LilleMy_-_)) sa...

er så sant:) jeg elsker å danse<3