onsdag 4. mars 2009

Utfordring

Jeg har fått min første utfordring, fra Tanita! ( http://frksilden.blogspot.com/ )

Den går ut på å skrive fem ting jeg er avhengig av for så å utfordre fem andre bloggere til å gjøre det samme. Så her er mine fem største avhengigheter:


1. Kjæresten min.


Kanskje ingen overraskelse! He he. Etter snart fire år som kjærester er han nok min største avhengighet. Det er jo ikke rart, nydeligere gutt finnes ikke! Han er min beste venn, min bedre halvdel og den som kjenner meg best av alle og leser meg som en åpen bok.

Snart blir vi samboere og det gleder jeg meg masse til. Jeg elsker han av hele mitt hjerte.


2. Musikk


Jeg er avhengig av musikk, og musikken har alltid vært en viktig del av livet mitt. Jeg elsker å synge, spille piano, danse til flott musikk og ikkeminst lytte til en av mine mange favorittartister; her representert av Håkan Hellström - antakeligvis den beste av dem alle.

Livet hadde ikke vært det samme uten musikk rett og slett. Hva er vel en biltur uten musikk, og hva kan egentlig erstatte en skikkelig god konsertopplevelse? Svært lite, det må igrunn kun være avhengighet nr 1, elsklingen min. Så det besteste som finnes er jo da selvfølgelig en god konsertopplevelse sammen med kjæresten min, som de tre Håkan-konsertene vi hittil har vært på.

3. Pepsi Max

Ja pepsi max er definitivt en av mine avhengigheter. Trist, men sant.
Jeg trøster meg med at det er bedre å være avhengig av pepsi max enn røyk og snus. :p

4. KjolerJeg elsker kjoler og tunikaer. Jeg går nesten ikke med annet. Bukser virker så meningsløst når det finnes så utrolig mange fantastiske kjoler overalt. Jeg har alt for mange kjoler, men jeg blir aldri lei! Da jeg flyttet inn i hybelen min i august hadde jeg med meg ca 50, og som innbygger midt i sentrum av hovedstaden har det blitt en del flere siden den gang, for å si det slik.


5. Carina


Carina og jeg ble bestiser midt i fjortistiden og holdt sammen i mange år. Etter et år eller to med mindre kontakt ble vi naboer på Anker i august, og nå er vi stort sett sammen hver eneste dag. Vi lager middag sammen, skravler og sladrer, ser på The OC og One Tree Hill og ler masse.
Carina er definitivt en avhengighet for meg her på Anker! Hun er jo søt, da. :)

Jeg utfordrer:

Lise, http://lisesverden.blogspot.com

Olja, http://mrero.blogspot.com

Maja, http://quelleriel.blogspot.com

Birgit, http://birgitslilleverden.blogspot.com

Elise, http://pleitekirstenogsi.blogspot.com

2 kommentarer:

Elise Bjørling sa...

Hei Ingrid!
Hyggelig å bli utfordret;) Jeg har fått meg ny blogg og jeg bruker derfor ikke blogspot-bloggen min lengre. Ta gjerne en titt på min nye blogg: http://www.elismelis.no! Når jeg trenger en pause fra oppgaveskrivingen og kjeder meg nok skal jeg ta utfordringen din på strak arm og skrive opp mine avhengigheter!
Ha en fin dag:)

Lise sa...

Ntååh :) Skal ta utfordringen i morgen :D